17.2.2013

Voileipäkakkuja

Tämän viikonlopun voikkaripläjäys:


Porovoikkari Penalle.


Pohjana ruispaahtari, kostutus sitruunavissyllä. Välissä paprikasipulituorejuustoa, turkkilaista jugurttia, majoneesia, kurkkua, kylmäsavuporoa, suolaa, sokeria, pippuria ja persiljaa. Kuorrutus savuporotuorejuustoa, kermavaahtoa ja majoneesia. Koristeena kylmäsavupaistia, salaattia, kurkkua, kirsikkatomaattia, rypäleitä ja muutama kapris.


Penalle myös lohikakku.



Pohjana myös tässä ruispaahtari, kostutus sitruunavissyllä. Täytteessä ruohosipulituorejuustoa, turkkilaista jugurttia, majoneesia, kurkkua, kylmäsavu- ja savulohta, tilliä, suolaa, sokeria ja pippuria. Kuorrutus ruohosipulituorejuustoa, kermavaahtoa ja majoneesia. Koristeena kylmäsavulohi, kurkku, salaatti, lime ja tilli.



Naapurin Janille kiitokseksi avusta merellinen voikkari. Tämä samaa settiä kuin edellinen, paitsi savulohen tilalla ja koristeena katkarapuja.


Janille myös "ei niin kaunis, mutta toivottavasti maistuva" täytekakku.

Kakussa kuuden munan vaalea pohja, kostutus vaniljamaidolla. Täytteenä mansikkamarmelaadia ja mansikkavalkosuklaamoussea. Pinnalla suklaacrispganache, kermapursotukset ja suklaakoristeita.

6 kommenttia:

  1. Pyydät kommentteja vuodatuksen blogiin, mutta kommentointi ei ole sallittu siellä. Vaikea siis jättää jälkeä.;)Klikkaa Asetukset, Kommentointi, Salli kommentointi-KYLLÄ.:)

    VastaaPoista
  2. Joo, mulla on se vähän vaiheessa muuttopuuhien vuoksi(suunnittelen siis paluuta entiseen). Eli olen toistaiseksi poistanut kommentointimahdollisuuden.

    VastaaPoista
  3. Nam, kun on herkullisen näköiset voikkari ja täykkärit! :)

    VastaaPoista
  4. Ihanat koristelut voileipäkakuissa! Tosi kaunista!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.